Oslo nord

Til leie – Brobekk: Vi har ledig 2 lagerlokaler på 180 kvm per stk. og kontorlokaler på ca. 200 kvm.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Kjøreport
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/ant Etg Beskrivelse
180 kvm 1 Kombinasjon, Kombinasjonslokale
180 kvm 1 Lager
200 kvm 2 Kontor

Beliggenhet

Attraktivt området, rett nord for Økern.
Området ligger lett tilgjengelig fra alle hovedfartsårer i Oslo nord/øst.

God offentlig kommunikasjon med T-bane og buss. Bussholdeplass på Brobekk og Bjerke m. bl a. 31 bussen med hyppige avganger mot sentrum, busslinje 33, 22, 25, 58 samt SL-linjer 321, 301 og flybussen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse.

Hovedinngangen til bygget ligger på baksiden av Brobekkveien. Kontorlokalet ligger i byggets 2 etg. og er tilgjengelig vi fellestrappehus eller med heis. Lagerlokalene har egen inngang fra baksiden med rampe og dør

Parkering

God parkeringsdekning på eiendommen.

Standard

Kontorlokalene er slitte og trenger modernisering.

Gårdeier er fleksibel og kan tilpasses lokalene til ny bruker etter ønske.

Eiendommen for øvrig holder en god standard.

Inneholder

Kontorlokaler på ca. 200 kvm/bta:
Kontorlokaler som består av 3 cellekontorer, 1 grupperom/møterom, landskap med plass til 4-6 kontorpulter og åpen kjøkkenløsning.

Lager og kontor på 180 kvm bta.:
Dette lageret har egen rampe. Lageret består av 1 romslig kontor, lager og toalett.

Diverse:
Godt vedlikeholdt bygg og fellesarealer.
Heis gården.
Lave fellesutgifter.

Lokalene kan tilpasses leietaker etter ønske om standard og planløsning.

Visning

Etter nærmere avtale med megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Bjerke bydel er Oslos nest minste bydel målt etter folketall og har et areal på 7,7 kvadratkilometer. Bydelen, som inneholder de to næringsområdene Økern og Brobekk, har tradisjonelt huset plasskrevende lager- og industrivirksomheter. Men de seneste årene har trenden vært at lager og industri flyttes ut av bydelen for å gjøre plass for kontorbygg og boliger. Det har vært snakk om at den nedre delen av Groruddalen, fra Økern og opp gjennom Brobekk, kan bli ”nye Nydalen”, et nytt og attraktivt kontorområde for virksomheter i både privat og offentlig sektor.

Økern

Det gigantiske veiprosjektet Ring 3 Ulven-Sinsen er blitt selve veiskillet for det som kommer til å definere Økern som et kontorområde i fremtiden. Utbyggingen til nærmere 4 milliarder kroner vil legge store veiområder i tunnell, noe som har gjort det mulig for eiendomsutviklerne å legge omfattende utviklingsplaner for næringsbygg på Økern.

Planene for nye kontor- og handelsbygg på Økern er på et tosifret milliardbeløp, og i løpet av få år vil leietakere kunne velge mellom topp moderne kontorfasiliteter til en ikke altfor høy leiekostnad.

Økern har stor tilgjengelighet, hvor det er lett å komme frem med bil. Det går også buss, flytogbuss og t-bane i området.

Brobekk

Brobekk og vestsiden av nedre Groruddalen preges av store endringer. Utbyggingen av Økern og Ring 3 har økt interessen for den nedre delen av Groruddalen og vil prege Brobekk-området fremover.

Brobekk-området består hovedsakelig av boligbebyggelse med eneboliger, rekkehus og mindre boligblokker. Området rundt Brobekk kjennetegnes først og fremst av en rekke store kombinasjons- og lagerbygg, særlig i Alf Bjerckes vei, en vei som går parallelt på østsiden av sterkt trafikkerte Østre Aker vei, rett inntil jernbanen.

Kollektivdekningen i området er ikke veldig god, men det er T-banestasjoner i nærheten, som Brobekk og Linderud med hyppige avganger, og området kan fra Oslo sentrum også nås med bussene 301 og 321. Om noen år kan det bli en tverrgående T-baneforbindelse i Groruddalen. Men mye av atkomsten er bilbasert, og det er god utendørs parkeringsdekning hos de store byggene.

Leieprisene i denne delen av Oslo er tradisjonelt nokså moderate, og jo lengre oppover i Groruddalen, desto lavere nivåer.