Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Bjørvika/Sentrum ved utløpet til Ekebergtunnelen - Kombinasjonslokaler til leie. Kontor/høytlager ca. BTA 820 kvm.

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Kjøreport
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse35 kvm1Kontor, Lagerkontor163 kvm1Lager275 kvm1Kontor, Kontorlokale347 kvm1Lager, Høytlager

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert ved foten av Ekebergåsen rett ved utløpet av Ekebergtunnelen med kort avstand til Bjørvika, Ryen og sentrum. Eiendommen ligger rett ovenfor Eiendomsspar sitt nye eiendomsprosjekt.

Kort gangavstand til trikk og buss. Enkelt adkomst med bil.

Beskrivelse

Konows gate 5 består av to kombinasjonsbygg. Eiendommen er bygget over 4 etasjer med kjøreport og høytlager i første etasje og kontorer i de øvrige etasjene.
Eiendommen har stor uteplass med låsbar port og tilgang for store biler (semitrailere).

Adkomst

Konows gate 5 ligger i et knutepunkt og det er meget god adkomst med bil til alle de store hovedfartsårene.

Parkering

Parkeringsplasser kan leies etter avtale. Gateparkering rett utenfor eiendommen.

Standard

Lokalene holder normal god standard. Kontorene har hovedsakelig linoleum på gulv, malte hvite vegger og malt himling. God takhøyde med synlige ventilasjonsrør. Datakabling. Ventilasjon..
Elektrisk oppvarming med panelovner på kontorene og varmevifter på lageret.

Inneholder

Vi har følgende lokaler som blir ledig i bygget:

Høytlager BTA 347 kvm.:
Åpent, søylefritt lagerlokale med direkte adkomst og kjøreport (Bredde 4 meter/høyde 5 meter). Takhøyde 5,7 meter. Utvendig rampe.

Lager BTA 163 kvm.:
Søylefritt lager med takhøyde 2,7 meter. Lageret har adkomst fra høytlageret.

Lagerkontor/WC BTA 35 kvm.:
Ekspedisjonskontor ved lageret, toalett og dusj.

Kontorlokale (2 etg.) BTA ca. 180-275 kvm.:
Kontorlokale med resepsjonsområde/mottakelse, kontorer i varierende størrelse, kontorlandskap, møterom med kjøkken. Direkte trappeadkomst til lageret.

Uteplass/utelagring. Ca. 500 kvm.

Diverse

I eiendommen for øvrig er bl.a Center Stage AS, Ito intern transport AS, Safe Deck AS, Dyrebeskyttelsen, Makeup Mekka AS, Oslo Kommune, 2Entertain Norge AS med flere.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 0

Bruksnr: 0

Bydelen Gamle Oslo strekker seg fra området bak Bjørvika ved Grønland og Gamlebyen, gjennom Kampen og Galgeberg og til Etterstad ved grensen til Helsfyr.

Bydelen har tradisjonelt hatt få store og moderne kontorbygg. I stedet har små og mellomstore bedrifter flyttet inn i en rekke mindre bygg som ikke har den beste standarden eller de aller høyeste leieprisene. Utviklingen i Bjørvika har imidlertid begynt å endre Gamle Oslo. Aller best kommer det til uttrykk i området nærmest Bjørvika.

I Schweigaardsgate arbeider Rom Eiendom med utviklingen av flere nye kontorbygg, og KLP Eiendom er også sentral i området. Leietakere som Gjensidige, NSB og Nordea har tegnet leieavtaler i Schweigaardsgate, noe som var helt utenkelig for bare få år siden. Det er særlig utviklingen i Bjørvika og den ekstremt sentrale beliggenheten, med kort vei til Norges største kollektivknutepunkt, som har gjort den nedre delen av Gamlebyen til et attraktivt område. Samtidig er leieprisene noen hundrelapper lavere enn i Operakvarteret i Bjørvika.
Den positive utviklingen i Schweigaardsgate forplanter seg oppover mot Tøyen, som også er i ferd med å få et løft. Ved Tøyensenteret har gårdeierne gått sammen for å løfte området, og flere kontorbygg er blitt rehabilitert for å ta i mot leietakere med store krav til arealeffektivitet.

I Kværnerbyen arbeider OBOS med en storstilt næringsutbygging. I første omgang skal det utvikles et kontorbygg på 25 000 kvadratmeter, og etter hvert vil det bli utviklet ytterligere areal. Når Kværnerbyen står ferdig, vil det være utviklet 1600 til 1800 boliger, et betydelig næringsareal og en infrastruktur som sikrer sentrumsforbindelse og legger til rette for en fremtidig trikkeforbindelse.