Oslo sentrum

Til leie – Barcode/ Bjørvika. Fleksible/Representative kontorerer. Midt i Norges kommunikasjonsknutepunkt. Kontakt oss i dag!

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Alarm
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Kontor

Få tilgang til ditt eget private kontor på Oslos desidert mest sentrale beliggenhet. Vi har kontorer i Dronning Eufemiasgate 16, 0191 Oslo, 7. etg i Barcode/Bjørvika. Bygget er tegnet av de anerkjente arkitektene DARK arkiketer og ble ferdigstilt vår 2011. Lokalene er av høy teknisk standard. Estetikken i materialvalg og møbler er ivaretatt. Det er lagt stor vekt på å gjøre det bekvemt og trygt for leietager. House of Business tilrettelegger kontorarbeidsplassen etter ditt behov. Kontoret overleveres fullt ut møblert med data og telefon tilkobling. Sentralbordtjenesten inkluderer også post service, kopiering og møteforberedelse. Ta bare med deg din pc. Våre kontorer passer for bedrifter med èn ansatt og opp til bedrifter med over 40 ansatte.

Beliggenhet

Barcode/Bjørvika ligger i Oslos størstet trafikkknutepunkt. Pricewaterhouse Coppers, DNBNor mm er bedrifter som har etalblert seg/skal etablerer seg i her. Området markerer seg som et unikt sted for næring med utsikt over Oslofjorden, øyene og byen bak - og med sin plassering midt i Norges kommunikasjonsknutepunkt. Utbyggingsprinsippet BARCODE, med bygningslameller i nord/sør-retning, gir meget gode lysforhold.

Resepsjon

Våre høyt kvalifiserte medarbeidere tar med glede i mot deg og dine kunder/besøkende i vårt resepsjonsområde. Vi tar også imot kundehenvendelser pr. telefon og utfører enkle sekretæroppgaver for deg. Vi står alltid til din tjeneste.

Kurs, konferanse og møterom

Vi har flere møterom som kan tilpasses ditt behov. Fra 1 til 110 personer.

Business Privilege

Få tilgang til ditt eget private kontor når du trenger det. Dette gir deg mulighet til å velge antall dager i måneden du trenger ditt eget kontor.

Virtuelt kontor

Perfekt for hjemmebaserte virksomheter eller for virksomheter som starter opp i nytt marked. Med Virtuelt kontor får du førsteklasses forretningsadresse med en beliggenhet som gir deg risikofri base for din korrespondanse med dine kunder. Vi kan ta hånd om dine inngående samtaler samt gjøre dine daglige små gjøremål. På den måten kan du konsentrere deg om din kjernevirksomhet

Business Lounge

Vi har Business Lounge hvor du kan ta deg en velfortjent hvil, eller kanskje du vil slå av en prat med noen kollegaer eller andre. Alle våre Business Lounges har trådløst internett, fri kaffe/te og dagens aviser.

Kommunikasjon

Alt av offentlig kommunikasjon går fobi her. Dette er norges største kommunikasjonsknutepunkt.

Det er rikelig med parkeringsplasser i de nærliggende P-hus.

www.houseofbusiness.no

Tlf: + 47 22 83 70 10

Mob: + 47 913 700 80

Email: gjermund@houseofbusiness.no

Allerede for tusen år siden var Bjørvika en møteplass der Alna rant ut i Oslofjorden. Elven dannet grunnlaget for en liten jordbruksbygd som vokste jevnt og trutt. Det var i Bjørvika utgangspunktet til Oslo ble lagt, og tusen år senere er dette igjen blitt ett av byens mest sentrale områder.

Bjørvika-planen, som ble vedtatt i 2003, er den mest omfattende byutviklingen i Oslos historie. Her bygges totalt over 5 000 boliger og 20 000 arbeidsplasser. I tillegg kommer noen av landets viktigste kulturinstitusjoner, slik som Operaen, Munch- og Stenersen-museet og nytt hovedbibliotek for Deichman.

Dronning Eufemias gate, en 700 meter lang og 43 meter bred aveny, er hovedåren i Bjørvika. Som en forlengelse av Prinsens gate, knytter den bydelen sammen med Kvadraturen og selve kjernen i Oslo sentrum. I østre ende ligger middelalderparken og gamlebyen. Konsentrasjonen av publikumsrettede kulturinstitusjoner, offentlige byrom, kontorer og boliger gjør gaten til en av Oslos viktigste adresser i fremtiden.

Sentralt beliggende i Bjørvika, langs Dronning Eufemias gate, utgjør Barcode det kommersielle tyngdepunktet i bydelen. 12 bygg, med til sammen 400 leiligheter og 10 000 arbeidsplasser, er satt sammen for å danne en ny type urbanitet. Hvert enkelt bygg har en sterk identitet, samtidig som totaliteten har gitt en helt særegen arkitektonisk opplevelse.

Foruten boliger og kontorarbeidsplasser oppover i etasjene er det lagt handels- og bevertningsarealer på bakkeplan i hele Barcode. Her etableres det fortløpende et mylder av butikker, restauranter, caféer etc. Disse skal ivareta ikke bare brukerne av byggene, men også en betydelig mengde tilreisende besøkende og turister. Barcode er allerede regnet som en av hovedstandens viktigste attraksjoner og mest yndete fotomotiv.

Den spennende byutviklingen og Barcodes plassering inntil Norges største kollektivknutepunkt, kombinert med arkitektur som vektlegger åpenhet, teknologi og innovasjon, har tiltrukket seg noen av de mest fremtidsrettede aktørene i norsk næringsliv. Bedrifter som PwC, KLP, DNB og Deloitte var alle tidlig ute med å sikre seg posisjon i Oslos nye skyline, med langsiktige kontrakter på hvert sitt enbruker-bygg. Dette gjør at Barcode i all hovedsak er utsolgt for kontorarealer i overskuelig fremtid, med unntak av rekkens eneste flerbrukerbygg – DEG16.