Romerike

Til leie – Attraktivt salgslokale -Tidligere gullsmedforretning - Sundbytunet - Jessheim sentrum

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Beskrivelse

Midt i Jessheim sentrum - på Sundbytunet, vis a vi storsenteret/Fridays og Burger King. Meget god synlighet og god parkeringsdekning.

På jakt etter nye lokaler i et spennende handels og opplevelses tun? Godt med parkeringsplasser for besøkende og ansatte. Sundbytunet sto ferdig restaurert 11.11.11. kl.1100

Muligheterfor kreative leietakere som ser nytten av å bygge kunderelasjoner i spennende miljø.Vi søker en leietaker som kan bidra med noe spesielt, og vi er åpne for forslag – herunder alt fra interiør, klær, sko, klokke, desigernforretning, spesialforretning, m.m.

Lokalet er tidligere brukt som gullsmedforretning - (går av med pensjon)

(Ikke mat eller cafe)

Meget innbydende lokaler som har en god standard med stor vinduesflater- Lokaler er på 37 kvm i tun bestående av flere små butikker

Sundbytunet har følgende leietakere

Sundbytunet Legekontor

Friske Grep

Vida Hud- og kroppspleie

Singh Electronics

Windmill |

Adam og Eva

Pride og India

Italian Kitchen

Gulating Pub

Sundbytunet overnatting og kurs og konferanse

Sundbytunet bryggeri & destilleri AS

Sundbytunet Eiendom

Sundbytunet ligger midt i Jessheim sentrum, noen få kilometer fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Sundbytunet er et moderne kurs- og konferansesenter med overnatting, restaurant, bryggeri, tapas - og champagnebar, øl utsalg, forretninger, nisjebutikker, frisør, kontor, m.m.

Et levende tun hvor du kan bli inspirert, få inntrykk og hygge hver dag. Et utvalg av nisjeforretninger, kunst og kultur, håndverk og stor lokal forankring.

Låven inneholder nå tre konferansesaler til 25, 60 og 120 personer. Overnatting kan skje i 11 svært hjemmekoselige og trivelige gjesterom, alle med forskjellig design og utsmykning – og navn som Fjøset, Stallen osv. Et av fem serveringssteder er restauranten Smaken av Sundby, der kortreist mat serveres etter lokale oppskrifter. Under restauranten, i den gamle møkkakjelleren, ligger Bryggerikjelleren som serverer selvprodusert øl. Mens duften av malt henger over de 65 sitteplassene i puben, kan tappe tårnet i tre etasjer og selve øl produksjonen beskues og nytes.

Velkommen til visning.

Romerike omfatter 13 kommuner i Akershus øst og nord for Oslo. Arealet er på 3800 kvadratkilometer, og regionsenteret er byen Lillestrøm. Tettstedet Oslo har vokst seg inn i de vestlige delene av distriktet. Med utbyggingsplanene i Groruddalen de nærmeste 15-20 årene, vil det gå mot en enda større sammensmeltning og et utvidet kollektivtilbud til nabokommunene til Oslo. Det er stort kapasitetspress på innfartsveiene nord fra Oslo, som gir til dels lange køer.

Flytoget stopper imidlertid på Lillestrøm, og tidsavstanden med tog til Oslo sentrum er under 15 minutter. Norges Varemesse ligger rett ved siden av Lillestrøm stasjon.

Skedsmo kommune er kjent for å tiltrekke seg store lager- og logistikkbygg, langs E6 oppover mot Gardermoen. Markedet på Romerike kjennetegnes også av en stor etterspørsel etter kombinasjonslokaler rundt 300 kvadratmeter. Et typisk bygg er gjerne 250 kvadratmeter med lager. og verkstedlokaler og 50-100 kvadratmeter med kontorlokaler. Derimot er det få større kontorbygg i området.

De dyreste kontorleieprisene på Romerike oppnås i Lillestrøm sentrum, samt i Jessheim sentrum. I disse to områdene finner vi også den største etterspørselen etter kontorlokaler. Leieprisnivået i Lillestrøm sentrum ligger stort sett på høyde med de nedre delene av Groruddalen og i Bryn/Helsfyr-området. I Jessheim sentrum snakker vi om nivåer vi finner i Oslo syd, fra Ryen og sørover.

Det er imidlertid mange kontorlokaler på Romerike som begynner å bli eldre, så det er et begrenset tilbud av nye og moderne lokaler.