Follo

Til leie – Attraktive lokaler til leie i Kolbotn sentrum ved Rådhuset/Kolbotn Torg

14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
12
12
13
13
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Garasje/P-plass Aircondition Bredbåndstilknytning Moderne Sentralt

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Kolbotn sentrum med god eksponering mot Fv 127 og Edvard Griegs vei. Få minutters gange fra Kolbotn togstasjon, samt diverse bussforbindelser. Ca. seks minutters kjøring fra E18 ved Mastemyr.

Bebyggelse

Teglsteinbygg i Kolbotn sentrum, oppført i 1998.

Beskrivelse

Lyse, fleksible lokaler i 1. etasje, som egner seg til kontorvirksomhet og tjenesteyting. Lokalene er i dag en blanding av cellekontorer og åpen løsning, men kan tilpasses leietakers ønsker etter avtale.

Ikke godkjent som rene butikklokaler.

Parkering

Fleksibelt antall parkeringsplasser kan leies separat, ellers er det vanlig gateparkering i området

Inneholder

Lyse, trivelige loakler, med eget kjøkken og dusj. Blanding av cellekontorer og åpent landskap, samt møteromsfasiliteter.

Visning

Etter avtale med megler

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 217
Gårdsnr: 0
Bruksnr: 0

Follo er en region i Akershus Fylkeskommune sørøst for Oslo som består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk. Regionen har rundt 125 000 innbyggere.

Lager

De seneste årene har Follo-regionen vokst frem som et svært viktig lager- og logistikkområde utenfor Oslo. Med sentral beliggenhet rett syd for Oslo og to Europaveier, har store virksomheter lokalisert sine lagre til blant annet Vestby og andre områder i Follo. Kommunene har vist stor vilje til å legge til rette for lagerbrukerne, samtidig som leieprisene er lavere enn i det sentrale Oslo-området. God adkomst til veier som går til og fra kontinentet spiller også en viktig rolle for dem som etablerer sitt lager i Follo.

I lagermarkedet har Follo fått navnet Sydkorridoren, hvor leieprisene er fra 700 til 800 kroner per kvadratmeter for gode lagerobjekter.

Kontor

Når det gjelder kontorvirksomhet, har Follo-regionen mange små og mellomstore bedrifter som er lokalisert i byer som Ski og Drøbak og tettstedene i kommunene. Lokalene som er tilgjengelige for kontorbrukere er ofte små, og gjerne i tilknytning til butikker, kjøpesentre eller lager (kombinasjonsbygg).

I Oppegård er det, i motsetning til Vestby og Ås, lite landbruksvirksomhet. Næringslivet er i stedet preget av industri, service og teknologi. Bedrifter som IBM, Stabburet og Robert Bosch har etablert seg i kommunen som grenser til Oslo.

I det som tidligere ble kalt IBM-bygget, holder IBM og en rekke bedrifter hus, rett på utsiden av grensen til Oslo. Bygget har nå fått navnet Rosenholm Campus og er på over 43 000 kvadratmeter. Et 50-60-talls leietakere holder til i bygget, som også har et kontorhotell med plass til små bedrifter.