Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Attraktive kontorlokaler i Torggata Oslo sentrum

1
1
1
1
2
2
3
3
7
7
8
8
12
12
13
13
2
2
4
4
1
1
2
2
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine

Beskrivelse

Vi får fra medio 2019 ledig fleksible og pene kontorlokaler i vår eiendom Torggata 4-6 som ligger i Torggatas gågatedel. Dette er lokaler som er pusset opp i 2013/2014, og til å flytte rett inn i. Plantegninger viser muligheter for aktivitetsbaserte kontorer i 4. og 5. etasje med møteromspool i 6. etasje. Etasjene kan også leies enkeltvis med tilrettelegging av møterom i hver etasje etter behov.

I toppetasjene er det muligheter for at det kommer et restaurantkonsept som også vil ha servering til lunsj (personalrestaurant). Men det er også åpent for at leietaker kan drive sin egen personalrestaurant/kantine. Det er stor uteterrasse og flott utsyn fra 7. etasje. 8. etasje har store gulv-tak-vinduer som gir fantastiske lysforhold og atmosfære.

Beliggenhet

Eiendommen Torggata 4-6 ligger i gågatedelen av Torggata med Stortorvet og Glasmagasinet i umiddelbar nærhet. Dette er meget sentrale kontorlokaler med alt i nærheten, og butikker som Gina Tricot, Clas Ohlson og Habitat ligger rett utenfor eiendommen. Det er kort vei til Oslo S. og Jernbanetorget (kun 2-4 minutters gange).

Dagens leietaker forteller at beliggenheten er prima og de ansatte trives veldig godt med nærheten til offentlig kommunikasjon, handel, kafeer og spisesteder.

Standard

Etasjene har god standard med teppe, parkett eller fliser på gulv og lysmalte vegger med noe fargetemaer. Mange vinduer gir godt lys og utsyn. Ventilasjon med kjøling. Heis til alle etasjer.

Innhold

4. etasje - 1.874 m²

5. etasje - 1.486 m²

6. etasje - 1.297 m²


4.-6. etasje kan leies enkeltvis eller samlet (interntrapper mellom etasjene).
Plantegninger viser illustrasjon/muligheter for aktivitetsbaserte løsninger i 4. og 5. etasje, mens 6. etasje har resepsjon og møteromspool. Vi har et godt samarbeide med arkitekt som kan skape de beste løsningene for leietaker.

Etasjene har i dagens løsning for det meste åpne landskap, møterom, tekjøkken/sosiale soner og enkeltkontor. Pene toaletter i hver etasje.

Hyggelig inngangsparti fra gågaten Torggata, med to heisløp til alle etasjer. Ventilasjon med kjøling og god teknisk standard forøvrig.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.