Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Attraktive kontorlokaler 474 kvm i Torggata Oslo sentrum, hyggelig gågate

TorgGt5 (2)
TorgGt5 (2)
Illustrasjon landskap
Illustrasjon landskap
71_238472239
71_238472239
Illustrasjon landskap
Illustrasjon landskap
6
6
71_1338414155
71_1338414155
7
7
8
8
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning, Heis, Kantine

Beskrivelse

Vi har ledig meget pene kontorlokaler i vår eiendom Torggata 5 som ligger i Torggatas gågatedel. Dette er lokaler til å flytte rett inn i!

Beliggenhet

Eiendommen Torggata 5 ligger i gågatedelen av Torggata med Stortorvet og Glasmagasinet i umiddelbar nærhet. Dette er meget sentrale kontorlokaler med alt i nærheten, og butikker som Gina Tricot, Clas Ohlson og Habitat ligger rett utenfor eiendommen. Det er kort vei til Oslo S. og Jernbanetorget (kun 2-4 minutters gange).

Standard

Etasjen har god standard med teppe eller parkett på gulv og lysmalte vegger. Mange vinduer gir godt lys og utsyn. Ventilasjon med kjøling. Heis til alle etasjer.

Innhold

3. etasje, 453 m²

Arealet består av store åpne landskap. 3-4 enkeltkontorer / møterom. Kjøkken. Felles kantine i 2. etasje. Toaletter. Eget inngangsparti fra heis. Hyggelig felles inngangsparti fra Torggata med dørcalling til hver etasje.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.