Akershus

Til leie – Asker sentrum - Forretningslokale med god eksponering

30
30
31
31
32
32
33
33
34
34
35
35
36
36
37
37
38
38
39
39
40
40
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Garasje/P-plass

Beskrivelse

Ledig forretningslokale på ca. 272 kvm på bakkeplan i Grindegården fra 1. september 2017. Lokalet har store vindusflater som vender ut mot parkeringsplassene foran lokalet og den trafikkerte Bleikerveien. Det er meget gode profileringsmuligheter mot Bleikerveien, Asker togstasjon og Asker sentrum.

7-Eleven er leietaker i lokalet frem til 1. september og lokalet er p.t. tilpasset denne leietakeren. Det er et kontor og lager i bakkant og handelsareal i forkant. Lokalet kan tilpasses til en ny leietakers ønsker og behov.

Parkering

Det er mulig å leie opp til 10 faste parkeringsplasser utenfor forretningslokalet som kan benyttes av leietaker og besøkende.

Adkomst

Enkel adkomst med bil direkte fra E18 og Bleikerveien.

Asker togstasjon ligger i umiddelbar nærhet på nedsiden av eiendommen med et meget godt kollektivtilbud (tog og buss). Det er også taxiholdeplass ved togstasjonen.

Beliggenhet

Grindegården ligger vegg-i-vegg med Asker togstasjon og kun et steinkast unna Asker sentrum og Trekanten kjøpesenter.

Det er et rikt utvalg av butikker, kafeer og restauranter, treningssentre og andre servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 220
Gårdsnr: 50
Bruksnr: 5

Asker er en forstadskommune til Oslo, mellom Bærum og Lier. Den 100 kvadratkilometer store kommunen har snaue 60 000 innbyggere og er delt inn i 16 grunnkretser, med ganske jevn fordeling av innbyggertallet i de ulike kretsene.

40 prosent av askerbøringene arbeider i egen kommune, mens ca. 60 prosent pendler ut, hovedsakelig til Bærum og Oslo. På den andre siden dekkes snaue 60 prosent av arbeidsplassene ved innpendling fra Bærum og Buskerud.

Avstanden inn fra Asker sentrum til Oslo sentrum er ca 25 kilometer, og bilkøene er lange inn mot hovedstaden. Asker er imidlertid et knutepunkt for tog, i og med at stasjonen er endestasjon for Spikkestadbanen. Asker stasjon er Norges femte største målt i antall reisende. Flytoget til Gardermoen stopper på stasjonen, som er svært viktig for etableringen i nærområdet, og Asker-banen er dobbeltsporet

Antall nyetableringer i kommunen har de seneste årene ligget stabilt på rundt 700. Næringslivet i Asker har sin tyngde innenfor handel, forretningsmessig tjenesteyting og bransjer i industrikategoriene kjemisk og maskinvare, men de seneste årene har Asker tiltrukket seg en rekke bedrifter innenfor olje- og gass-sektoren.

Totalomsetningen for Askers bedrifter er på drøyt 60 milliarder kroner i året, hvorav ca. 75 prosent av verdiskapningen skjer med utgangspunkt i bedrifter lokalisert til Holmen-Slependen-området. Varehandelen står for 7-8 prosent av denne omsetningen. Det er to store kjøpesentre i kommunen, prisbelønte Holmen Senter, samt Trekanten Senter i Asker sentrum.

I de søndre og sørøstre delene av kommunen, ned mot Heggedal, er det ikke store næringsbygg, dette området er et gammelt industriområde. Langs veien ut mot Slemmestad er det få bedrifter av en viss størrelse, noe det også er i de nordvestre delene av kommunen, mot Vestmarka.

Det er gjennomgående lite ledige arealer i Asker sentrum, der vi finner de høyeste leieprisnivåene. Nivåene i Asker ligger gjennomgående lavere enn i Bærum. Det typiske leienivået for snittlokaler i Asker har ligget på 1200-1300 kroner kvadratmeteren i året, men gode lokaler i Asker sentrum med sentral beliggenhet har oppnådd 1800-1900 kroner per kvadratmeteren.

Det store prosjektet i Asker er utviklingen av Kraglund kontorpark, rett sør for Asker sentrum. Her utvikler Ferd Eiendom 50 000 kvadratmeter fordelt på fire byggetrinn, og det første trinnet var klart i desember 2011. I løpet av 20111/2012 er det ferdigstilt om lag 20 000 kvadratmeter med kontorlokaler i Kraglund Kontorpark.