Ytre Oslo Sentrum

Til leie – Arbeidersamfunnets Plass - mindre kontorer til leie Oslo sentrum

1
1
3
3
2
2
5
5
1
1
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Beskrivelse

Arbeidersamfunnets Plass, også kjent som lokalene til Sentrum Scene, ligger meget sentralt i sentrum. Samfunnshuset eller Arbeidersamfunnets plass 1 er en av Oslos mest monumentale funkisbygninger som fyller et helt kvartal. Bygget ble ferdigstilt i 1940 av Ove Bang for Oslo Arbeidersamfunn.

I samme bygg finner man Peoples, som er et veldig trivelig lunsjsted. "Nye" og trendy Torggata ligger rett utenfor eiendommen, med mange gode butikker og spisesteder.

Adkomst

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, kun 4 minutters gange til Bussterminalen, Oslo Sentralstasjon. Trikk og buss går fra Storgata et kvartal nedenfor Arbeidersamfunnets Plass.

Beliggenhet

Arbeidersamfunnets Plass ligger like ved Torggata og ikke langt fra Youngstorget.

Standard

Lokalene leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie. Fyrvarme er inkludert i fellesutgiftene.

Innhold

Vi har ledig kontor i 5. etasje (se plantegning)
Lokale 518 - 73 kvm - 2 kontorer + entre


Kontoret er lyst og pent, med mange vinduer som gir meget gode lysforhold og utsyn.
Felles toaletter i gangen.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.