Oslo nord

Til leie – Alna - moderne kontorer med rikelig parkering

20
20
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
Ole Deviks vei
Ole Deviks vei
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine Kjøreport

Diverse

Det er rikelig med parkeringsplasser på egen eiendom både for ansatte og besøkende. Parkeringsplassen er sikret med elektrisk og automatisk bom.

Det er en hyggelig felles kantine i bygget. Kantinen serverer god, sunn og variert mat. Det er mulig å bestille mat fra kantinen til møter og firmaarrangementer. Det er også mulig å leie kantinen til egne arrangementer etter kontortid. I tilknytning til kantinen er det en felles takterrasse med utemøbler til fri benyttelse for leietakerne.

Det er et velutstyrt moderne trimrom i bygget som er gratis å benytte for leietakerne. I forbindelse med trimrommet er det dusjer, garderober, solarium, bordtennisbord, consept 2 romaskin og spinningsykler.

Det er felles møterom som alle leietakerne kan benytte. Bruk av dette er innkludert i fellesutgiftene.

Det er heis i bygget og gode muligheter for profilering.

Adkomst

Enkel adkomst fra E6 med avkjøring ved Alna næringsområde. Det er ca. 6 minutters kjøring til Oslo sentrum og ca. 25 minutters kjøring til Gardermoen. Det går busser med regelmessig avgang fra bussholdeplass i umiddelbar nærhet i Ole Deviks vei. Bussavgang hvert 8. min. (rute nr. 66 og 401).Det er ca. 5 minutter med buss og ca. 15 minutters gange til nærmeste T-banestasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Alna. Området er veletablert med forskjellige typer industri, kontorer, lager, håndverksbedrifter og handel. Det er enkel adkomst fra E6 og hovedveinettet.

Standard

Bygget er representativt, holder en god standard og er meget godt vedlikeholdt. Det er balansert ventilasjonsanlegg med kjøling. Ventilasjonsanlegget er oppgradert.

Innhold

Det er to ledige kontorlokaler på tilsammen ca. 1.204 kvm BTA leieareal i 2. etg som begge er moderne og holder en høy standard.

Lokale 1 er på ca 860 kvm og består av åpent kontorlandskap, cellekontorer, møterom. stillerom, sosial sone, kjøkken og et kursrom/stort møterom. Lokalene kan deles i flere leieforhold fra 179 kvm.
Lokale 2 er på ca 344 kvm består av cellekontorer, stort åpent landskap/showrom og en kjøkken løsning. Disse to lokalene ligger "vegg i vegg" og kan leies samlet eller hver for seg.

Det er også mulig å leie noe lager i eiendommen på ca 140 kvm BTA. Lageret er på bakkeplan og har kjøreport.

Lokalene kan tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og behov.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 139
Bruksnr: 267

Bydel Alna strekker seg oppover Groruddalens sørøstlige side langs T-bane linje 2 fra Brynseng til Ellingsrudåsen. Bydelen grenser mot Østmarka, Lørenskog kommune og bydelene Gamle Oslo, Bjerke, Grorud og Stovner. I vest og nord grenser bydelen til Østre Aker vei. De fleste som bor i bydelen sogner til områdene Teisen/Ulven/Fjellhus, Tveita, Haugerud, Trosterud, Lindeberg, Furuset eller Ellingsrud/Karihaugen. Furusetbanen går igjennom bydelen, i tillegg går det lokaltog.

Bydel Alna har langt flere innbyggere enn Grorud og areal og er også større i areal, og bydelen har også flere innbyggere med minoritetsbakgrunn enn noen kommune i Norge, bortsett fra Oslo totalt. Mesteparten av innbyggerne bor i de østre delene av bydelen, og da øst for E6.

Bydel Alna har et par stor trekkplastre på handelssiden, spesialsenteret Alna Senter bidrar til handelsinngang for bydelen, det samme gjør IKEA på Furuset.

I dalbunnen finner vi noen av landets største handels- og transportvirksomheter, særlig i området rundt Alnabru. Her finner vi også noen av de dyreste lagerlokalene i Oslo, mens det ligger flere kontorvirksomheter i tilknytning til den store gjennomfartsåren E6. Leieprisene er på kontorsiden moderate i Oslo-sammenheng, men noe høyere enn på eksempelvis Grorud. Det henger også sammen med flere moderne kontorbygninger i Alna innenfor teknologi. Langs Professor Birkelands vei i de nordvestre delene av bydelen finner vi flere bedrifter innenfor spedisjon, trykkeri og produksjon.