Oslo sentrum

Til leie – Aker Brygge - fine lokaler med sjøutsikt - 693 kvm - 6. etasje

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Nye Aker Brygge lokker stadig til seg nye og interessante leietakere, etter at området er oppgradert betydelig de siste årene. Her er det puls med yrende aktivitet, både innen næringsliv, kultur, restauranter, underholdning, shopping med mer. Nå har vi 693 kvm fine kontorlokaler til leie - ytterst på Aker Brygge / Beddingen!

Eiendommen er oppført i 1990/1991 og er tegnet av arkitekt Kari Nissen Brodtkorb. Eiendommen består av butikk/servicesenter i 1.etasje, kontorer i 2.-6. etasje og bolig til og med 10. etasje. Bygget har en flott hovedinngang med omfattende bruk av granitt og heltre skipsgulv. Garasjekjeller og boder i tillegg.

Adkomst

Buss stopper 2 minutters gange unna, med flere ulike ruter.

Bytrikken kjører via Aker Brygges nordlige inngang.

Det er ca 7 minutters gange til Nationaltheateret togstasjon / Flytoget.

Avkjørsel fra E18 er kun få hundre meter unna, noe som sørger for rask tilgang til hovedfartsårene i Oslo.

Parkeringsplasser kan leies via Aker Brygge P-hus (Europark), i tillegg har gårdeier muligheter for noen plasser.

Beliggenhet

Lokalene ligger ytterst ved sjøkanten på Beddingen, like overfor restaurantene Lofotoen Fiskerestaurant og Rorbua, og klesbutikken Jean Paul. Etter 10 skritt fra hovedinngangen, er du på sjøsiden av Aker Brygge. Fra 6. etasjen har du gode lysforhold, og ser også ut mot deler av Oslofjorden.

Standard

Lokalene fremstår som lyse og innbydende, med kombinasjon tepper og parkett. Lokalet kan flyttes rett inn i, men vil også tilpasses dersom leietaker har andre ønsker og behov.

Arealet er på ca 698 kvm BTA.

Innhold

Lokalet består av:

- Inngangsparti resepsjon / sosial sone
- Åpent landskap for arbeidsplasser
- 1 stk stort møterom / styrerom
- 2 møterom for 6-8 personer
- 2 stillerom
- Tre toalett, et med dusj
- Kjøkken
- Sosial sone / spiseplass

Boder i kjeller kan leies ved behov.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 29

Bruksnr: 477

Gå gjennom lokalene på din PC!

Opplev en visuell 3D-tour fra din pc - bruk linken ute til høyre eller linken under:
https://www.insidemaps.com/project/9BE5Rmwb9b/listing

Det gamle verftsområdet til Akers Mekaniske Verksted ble på slutten av 80-tallet transformert til Aker Brygge, det som da var Oslos desidert råeste kontorområde. Hit flyttet bedrifter innenfor finans, juss og rådgivning, og leieprisene var de høyeste i byen. Et yrende uteliv bidro samtidig til at Aker Brygge ble en av Oslos best besøkte plasser, med over 12 millioner besøkende i året.

De seneste årene er Aker Brygge blitt litt utdatert, både når det gjelder byggenes kvalitet og status blant leietakere. Norwegian Property, som eier flesteparten av kontorbyggene på Aker Brygge, har derfor satt i gang et omfattende rehabiliteringsprosjekt. Det skal investeres 1,5 milliarder kroner og alle kontorbyggene skal gjennom en totalrenovering. Sjøkanten skal åpnes opp, og butikkene vil bli utviklet på gateplan. De ”nye” lokalene på Brygga vil bli energieffektive og får en arealeffektivitet som vil bidra til at leietakere får lavere leiekostnader per ansatt.

Tjuvholmen

De seneste to-tre årene har Tjuvholmen seilt opp som det aller ypperste når det gjelder nye kontorlokaler. Totalt er det bygd 150 000 kvadratmeter på Tjuvholmen, hvorav over halvparten er boliger. Totalt vil det være 900 leiligheter på Tjuvholmen.

En rekke kontorbygg er satt opp og inneholder leietakere i høystatusbransjer som finans, juss og rådgivning. Det er blitt investert 8 milliarder kroner på Tjuvholmen. og 1500 ansatte får det som sin arbeidsplass når alt er ferdig utbygd.

I tillegg til et rikt uteliv, med restauranter, utesteder og kunstgallerier, har Tjuvholmen et bredt kulturtilbud. I 2012 åpner Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst på Tjuvholmen. Det flotte bygget er tegnet av den italienske arkitekten Renzo Piano og vil også huse advokatfirmaet BA-HR.

Beliggenheten til Aker Brygge og Tjuvholmen er svært sentral, med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner Flytoget, lokaltog, intercitytog, trikk, buss og t-bane.

Aker Brygge og Tjuvholmen er det mest konjunkturfølsomme av kontorsegmentene i Oslo. Her stiger prisene mest i oppgangstider, og her faller prisene mest i nedgangstider. Leieprisene ligger et godt stykke over de andre kontorområdene i Oslo. Leietakerne som søker seg til Aker Brygge og Tjuvholmen er typisk aktører innenfor finans, shipping, eiendom, rådgivning, samt advokatselskaper. Både betalingsviljen og betalingsevnen er stor blant leietakerne i området, og det er knyttet ikke så rent lite med prestisje til å skaffe seg de "beste" lokalene, gjerne med fjordutsikt.