Akershus

Til leie – 372m2 Butikklokale - Sandvika Sentrum

Butikk Sandvika
Butikk Sandvika
Sandvika
Sandvika
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Meget Sentral beliggenhet i krysset Rådmann Halmrastsvei / Kinoveien

- Meget eksponert beliggenhet, sentralt med mye gjennomgangstrafikk.

- Kundeparkering like utenfor.

- Inngang gateplan, lokalet har gode profileringmuligheter.

- Lite torg utenfor til salgs aktiviteter

- 150m til tog stasjon.

Sandvika Sentrum

Sandvika By er kommune og regionsenteret i vestregionen. Hovedfunksjoner som Skatt Øst, NAV, Politiet har sine kontorer her.

Lokalet egner seg svært godt til butikk / spisested, og det er også plass til ute servering i sommerhalvåret. Sandvika by står foran en ny epoke hvor hele sentrum skal oppgraderes. Her finnes en mulighet til å ligge midt i smørøyet, med stor gjennomgangstrafikk, og god mulighet for profilering.

Parkeringsmuligheter i Rådmann Halmrastsvei utenfor lokalet.

Mulighet for egen p-plass i kjeller.

Lokalet:

Inngang til lokalet fra Rådmann Halmrastsvei med store panoramavinduer ut mot gaten. Gode muligheter for eksponering. God utsikt over gatenivå og byliv. Trapp ned i underetasje til åpent rom / lager.

Lokalet er meget god egnet til butikk / restaurant, frisør, se skisse.

Beliggenhet:

Svært kort avstand til Sandvika tog- og busstasjon, inkl. flytoget og taxiholdeplass.I nærmiljøet finner man flere hyggelige serveringssteder som ligger flott til ved Sandviks Elva. For øvrig kort gåavstand til tur- og bademuligheter på Kalvøya.

Flytoget:

Tog fra Sandvika stasjon til Gardermoen Airport går hvert 20 min.

NSB:

Vestfoldbanen (regionstog) og lokaltog har hyppige avganger hele dagen og kjører flere ganger i timen i rushtiden. Bergensbanen vil stoppe i Sandvika etter nytt vedtak hos NSB.

Sandvika Storsenter:

Sandvika Storsenter med ca. 190 butikker ligger kun få minutters gåtur fra eiendommen. (Omsetning på ca 3,2 mrd.) I tillegg ligger eiendommen i kort avstand fra post, vinmonopol, bank , politi, Kommunegården, samt Sandvika bibliotek.

Sandvika Sentrum:

Sandvika Sentrum er i rivende utvikling. Mange nye spennende butikker er kommet til i den koselige gågaten mellom Stasjonen og Rådhuset, og her er også hyggelige bakerier, kafeer og spisesteder. Lekeplasser, benker og grøntarealer gjør området til et livlig sted å være. Strandpromenaden langs elven er vakkert rustet opp og skal utvides ytterligere i løpet av 2017. Kadettangen utvides nå og vil bli oppgradert med nytt badeanlegg m.v. som vil stå ferdig i 2017 – 2018.

Bærum kommune er Oslos nabokommune i sørvest, med godt over 100 000 innbyggere.
Administrasjonssentret i kommunen er Sandvika, og her finner vi offentlige organer som kommuneadministrasjon, rådhus og politi, i tillegg til kino, restauranter og ikke minst Sandvika Storsenter, som er det sentrale kjøpesenteret i kommunen. Men det er også en rekke mindre kjøpesentre rundt omkring i kommunen, og servicefasilitetene i Bærum er gjennomgående gode.

Bærum kommune har mange innbyggere med et høyt utdanningsnivå og høyt inntekts- og formuesnivå, faktisk scorer de høyest i landet på begge områdene. Kommunen skiller seg også fra de andre kommunene rundt Oslo, ved å ha flere arbeidsplasser enn antall sysselsatte bæringer.

Over 40 prosent av innbyggerne i kommunen over 16 år har høyere utdanning, som indikerer stort behov for kontorlokaler og også bidrar sterkt til at boligprisene er like dyre som i Oslo vest. En rekke av kommunens innbyggere arbeider imidlertid i Oslo, som skaper stort press på hovedinnfartsveien E18. Det er også lange køer på se sentrale innfartsveiene Griniveien og Bærumsveien. Kollektivforbindelsene inn til Oslo er mange, som lokaltog, en rekke busser, samt T-bane til visse områder i østre deler av Bærum (Østeråsbanen og Kolsåsbanen).

Eiendomsdrift og diverse tjenesteyting, kunnskapsbasert virksomhet og varehandel er de klart største bransjene i Bærum. Mange mellomstore og større bedrifter er imidlertid på jakt etter eiendommer på strekningen fra Sandvika til Asker. Dette er typisk selskaper innenfor olje og offshore, som er sterkt representert i kommunen, samt andre kunnskapsbedrifter.

Bedrifter som er lokalisert i Oslo søker seg sjelden til Bærum og Asker, i hvert fall ikke utenfor Lysaker og Fornebu. På den andre siden søker heller ikke bedriftene i Bærum og Asker seg inn til Oslo, det vil si, unntaket er igjen Lysaker.

Sandvika og Billingstadsletta har hatt perioder med stor arealledighet. Men der Sandvika kan skilte med Flytoget, havner Billingstadsletta midt mellom Asker sentrum og Sandvika. Kort avstand til Flytoget er viktig, spesielt for bedrifter med internasjonal virksomhet og dermed mye reisevirksomhet.

Entra Eiendom er en av de største eiendomsbesitterne i Bærum, særlig i Sandvika, der det statlige eiendomsselskapet satser på et nytt stort kunnskapssenter. Profier (Bjørn Rune Gjelsten) investerer tungt på Bekkestua og skal utbygge det gamle Lefdal-senteret. Arve Nyhus har gjennom selskapet Megaron et kjempeprosjekt i Sandvika, og 25 000 kvadratmeter i Elias Smiths vei 14-26 står klart i 2012. Ellers er det et spredt eierskap, men en del eiendomsfond har eiendommer i kommunen.

De dyreste lokalene finner vi i Sandvika sentrum, her er nivåene omtrent på høyde med Fornebu og opp mot nivåene på Lysaker. Typiske leiepriser i de mer usentrale strøkene av Bærum har tradisjonelt ligget på 1200-1500 kroner kvadratmeteren i året. Det er ingen store næringsbygg i de vestlige delene av kommunen, bedriftene her er gjennomgående mindre handels-, håndverks- og produksjonsbedrifter.