Ytre Oslo Sentrum

Til leie – 170 kvm kontor til leie - Oslo sentrum ved Youngstorget

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon
Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Youngstorget 4 og Pløensgate 4 ligger mellom Torggata (gågate) og Storgata, med kort vei til Youngstorget. Eiendommene er på fire etasjer. Første etasje består av forretningsareal, mens øvrige etasjer benyttes til kontor.

Beliggenheten er svært sentral med kort vei til alt av servicetilbud, Oslo S, Bussterminalen, konferansesenter, restauranter og lunsjbarer.

Innhold

Vi har ledig kontor i 2. etasje på 170 kvm. Arealet består av tre kontorer (kan slås sammen til et landskap), lite kjøkken med spiserom / møterom og toalett i gang.
Kontorene har store gulv til tak vinduer som gir flott utsyn til gågaten Torggata.

Dørcalling. Inngangsparti fra gågaten.

Eiendommen er for noen år siden totalrehabilitert med bl.a. ny fasade og nytt ventilasjonsanlegg. Det er ikke heis i eiendommen.

Bydel St. Hanshaugen har et samlet areal på 3,6 km2 og er med det den nest minste bydelen i Oslo etter Sagene. Med 9015 innbyggere per km2 er imidlertid bydel St. Hanshaugen den tredje tettest befolkede bydelen i Oslo. Bydel St. Hanshaugen markerer et skille mellom øst og vest i Oslo, med gangavstander til sentrum, og er også bydelen med de tredje høyeste kvadratmeterprisene i boligmarkedet.

St. Hanshaugen er delt inn i fem delbydeler; Hammersborg, Bislett, Ila, Fagerborg og Lindern.

Geografisk omfatter St. Hanshaugen området helt ned mot Grensen og Akersgata, opp til Ullevål Sykehus, og bort til NRK.

Bydel St. Hanshaugen er for øvrig den eneste av Oslos 15 bydeler som ikke har en T-banestasjon innenfor bydelsgrensen. Offentlig kommunikasjon i bydelen er basert på buss (trikk langs Thereses gate), til gjengjeld er det rikelig med busslinjer, blant annet den mest trafikkerte i hele Oslo, linje 37.

Det er noen store offentlige institusjoner i bydelen, som Folkehelseinstituttet, og Statistisk sentralbyrå flytter i 2014 til Akersbakken 16, men ellers få private store leietakere, med unntak av området rundt Tinghuset.

Topp leiepriser i bydel St. Hanshaugen ligger tradisjonelt godt over 2000 kroner kvadratmeteren når vi nærmer oss sentrum og området rundt Regjeringskvartalet.