Ytre Oslo Sentrum

Til leie – ØST - 10 000 m2 innenfor Ring 3

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Velkommen til det grønne!

Det grønne inngangspartiet følger deg inn i ankomstsområdet hvor også bedriftsrestauranten er lokalisert. Det grønne temaet er tatt videre opp gjennom etasjene og skaper en lun atmosfære. Kontorene er designet for et aktivitetsbasert miljø på jobben slik at arbeidsdagen får bedre flyt. Ambisjonen er at dette skal oppleves sømløst og intuitivt slik at den enkelte får høyere konsentrasjon når oppgaver skal løses. Frihet til å velge står i fokus og det blir enklere å samarbeide på tvers av fagområder innad i selskapet samtidig at terskelen for å dele ideèr senkes.

Oslo Øst har lange industritradisjoner og er i dag forsatt en av Oslos viktigste næringsområder. Bryn-Helsfyr er der innovatører og visjonærer skaper fremtidens industri og bringer industrihistorien videre - ØSTs ambisjon er å tilrettelegge for moderne virksomheter som ønsker å være en del av denne industrifremtiden.

Beliggenhet

Brynsallèen 4 ligger sentralt plassert som et naturlig knutepunkt like utenfor Oslo sentrum.

ØST ligger i Brynsalleèn 4 innenfor Ring 3 og har adkomst nesten direkte fra ringveien eller fra E6 og Østensjøveien. I en omkrets av 200 meter finer du buss, T-bane og togstasjon. Med sykkel bruker du 12 minutter til Oslo S. Øst har enkel tilgang og
transportmuligheter til og fra hele Oslo.

Standard

Opplevelsene bygget har å by på starter allerede ved inngangen. Området er grønt og frodig, og inviterer til samtaler og lek.

Interiøret henter inn de grønne kvalitetene fra eksteriøret. Kantinen er åpnet opp og glir inn i fellesarealet sammen med det nye tilbygget i glass. Det øker kvaliteten betraktelig, og fremmer det «eviggrønne». Resterende areal tar igjen konseptet fra fellesarealene, med
varme og slitesterke materialer, og frodige detaljer. Ved å utnytte bygningens kvaliteter og egenskaper, ønsker vi å gjøre Brynsallèen 4 til en allsidig destinasjon for store og små bedrifter.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 137
Bruksnr: 214

Både Bryn og Helsfyr var landbruksområder utenfor Oslo, som opplevde en betydelig industriutbygging på 1800-tallet, særlig ved Alnaelven på Bryn. På 1950- og 60-tallet startet imidlertid utbyggingen av en rekke kontorbygg opp på Bryn-Helsfyr, og i løpet av de seneste 10-20 årene er området blitt utviklet til ett av Oslos største og viktigste kontorområder. I kontorsammenheng ser man på Bryn og Helsfyr som ett område. Bryn-Helsfyr har mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5000 virksomheter.

Bryn grenser til Tvetenveien i nord, t-banestrekningen fra Ensjø til Brynseng i sør og ligger mellom Østensjøveien i vest og Hellerud i øst. Helsfyr ligger på begge sider av Strømsveien og grenser til Etterstad, Ensjø, Valle Hovin og Teisen.

Med bare fem minutter til sentrum med bil, gode buss- og t-baneforbindelser, kort vei til Gardermoen og leiepriser som ligger et godt stykke under Oslo Sentrum og Skøyen, har Bryn-Helsfyr-området tiltrukket seg flere bedrifter som er arbeidskraftintensive (det vil si har relativt sett lave driftsinntekter per ansatt). For disse leietakerne spiller noen hundrelapper i lavere husleie og arealeffektive lokaler en stor rolle i kampen for å holde lønnsomheten oppe. Etter hvert som det er bygd nye (og rehabilitert) arealeffektive bygg, har en rekke bedrifter flyttet til Bryn-Helsfyr fra mer kostbare kontorområder.