Oslo nord

Til leie – Økern - Flotte kontorlokaler/produksjon/lager - Kantine/parkering/treningsrom

49_1327131612
49_1327131612
Nabobygget Kuben Vidergående Skole
Nabobygget Kuben Vidergående Skole
Områdebilde Kabelgaten 8
Områdebilde Kabelgaten 8
Hyggelig kantine med kald og varmmat
Hyggelig kantine med kald og varmmat
Kantine/kjøkken
Kantine/kjøkken
Kantine
Kantine
Kontorer i bygget
Kontorer i bygget
Kontorer i bygget
Kontorer i bygget
Kontorer i bygget
Kontorer i bygget
Kontorer i bygget
Kontorer i bygget
  • BESKRIVELSE
  • OM OMRÅDET

Beliggenhet

Kontorlokalene ligger med meget god eksponering mot Østre Aker vei.
Eiendommen ligger ca 400 meter nord for Økernkrysset langs Østre Aker vei. Avkjøring fra Østre Aker vei ved Statoil bensinstasjon.
Økern er svært sentralt beliggende, enten man benytter bil eller offentlig kommunikasjon.
5 min gange til Økern T-banestasjon samt busser, herunder flybuss. T-Banen bruker kun 11 min til Oslo S og Linje 5 Vestli stopper både på Økern og Risløkka.

Busslinjene 23, 24, 58, 60 og 67 har holdeplass ved Økern Senteret.

Inneholder

Ledige lokaler i 2. etasje i bygget. Her kan man leie kontorlokaler fra 450 kvm og opp mot 3500 kvm.

2 etg.: Nyoppussede og pene kontorlokaler med god takhøyde.
I 1. etg er det lager/lokaler for lettproduksjon samt kontorer med internheis til 2. etg. Lokalene kan sånn sett passe til en større bruker med behov for lager/produksjon i underetasjen. Egen kjøreport til lageret.
Kontoretasjene og lager kan deles med separate innganger. 1. etasje kan også egne seg til Proffbutikk med gode parkeringsmuligheter på utsiden av bygget.

4 etg.: UTLEID.

Godt utstyrt treningslokale i underetasjen med garderober. Felles takterrasse på toppen av bygget.

Mulig å leie parkeringsplasser i garasjeanlegg med innkjøring ved Kuben.

Eiendomsselskapet eies av Aspelin Ramm Eiendom AS og OBOS Forretningsbygg AS. Driftsleder har fast kontor i bygget, noe som sikrer god tilgjengelighet og rask respons dersom man har behov for hjelp.

Utleier og leietager vil i felleskap finne gode løsninger for innredningen av lokalene.

Parkering

Godt med parkering i eget parkeringshus i Kuben, med inngang til heis og trapp opp til kontoretasjen. Det er godt med parkeringsplasser for gjester rundt bygget.

Kantine

Moderne felleskantine. Her serveres varm og kaldmat for ansatte i Kabelgaten 6 og 8. Kantinen driftes av Eurest kantinedrift. Kantinen kan også benyttes utenom normal lunchtid dersom bedriften har behov for et ekstra stort møterom.

Diverse

Bebyggelse

Ledig fra

Lokalene er ledig.

Fasiliteter

Moderne
Sentralt
Utvidelsesmuligheter
Parkering
Ventilasjon
Kjøreport
Kantine
Brebånd
Alarm
Vaktmester

Bjerke bydel er Oslos nest minste bydel målt etter folketall og har et areal på 7,7 kvadratkilometer. Bydelen, som inneholder de to næringsområdene Økern og Brobekk, har tradisjonelt huset plasskrevende lager- og industrivirksomheter. Men de seneste årene har trenden vært at lager og industri flyttes ut av bydelen for å gjøre plass for kontorbygg og boliger. Det har vært snakk om at den nedre delen av Groruddalen, fra Økern og opp gjennom Brobekk, kan bli ”nye Nydalen”, et nytt og attraktivt kontorområde for virksomheter i både privat og offentlig sektor.

Økern

Det gigantiske veiprosjektet Ring 3 Ulven-Sinsen er blitt selve veiskillet for det som kommer til å definere Økern som et kontorområde i fremtiden. Utbyggingen til nærmere 4 milliarder kroner vil legge store veiområder i tunnell, noe som har gjort det mulig for eiendomsutviklerne å legge omfattende utviklingsplaner for næringsbygg på Økern.

Planene for nye kontor- og handelsbygg på Økern er på et tosifret milliardbeløp, og i løpet av få år vil leietakere kunne velge mellom topp moderne kontorfasiliteter til en ikke altfor høy leiekostnad.

Økern har stor tilgjengelighet, hvor det er lett å komme frem med bil. Det går også buss, flytogbuss og t-bane i området.

Brobekk

Brobekk og vestsiden av nedre Groruddalen preges av store endringer. Utbyggingen av Økern og Ring 3 har økt interessen for den nedre delen av Groruddalen og vil prege Brobekk-området fremover.

Brobekk-området består hovedsakelig av boligbebyggelse med eneboliger, rekkehus og mindre boligblokker. Området rundt Brobekk kjennetegnes først og fremst av en rekke store kombinasjons- og lagerbygg, særlig i Alf Bjerckes vei, en vei som går parallelt på østsiden av sterkt trafikkerte Østre Aker vei, rett inntil jernbanen.

Kollektivdekningen i området er ikke veldig god, men det er T-banestasjoner i nærheten, som Brobekk og Linderud med hyppige avganger, og området kan fra Oslo sentrum også nås med bussene 301 og 321. Om noen år kan det bli en tverrgående T-baneforbindelse i Groruddalen. Men mye av atkomsten er bilbasert, og det er god utendørs parkeringsdekning hos de store byggene.

Leieprisene i denne delen av Oslo er tradisjonelt nokså moderate, og jo lengre oppover i Groruddalen, desto lavere nivåer.