Store kontorplasser!

Spaces gir deg muligheten til å utvide ditt profesjonelle nettverk og samtidig redusere kostnadene og øke produktiviteten. Businessclub-medlemskapet gir deg tilgang til alle våre coworking kontorplasser over hele verden på de beste adressene, og gir deg muligheten til å jobbe fleksibelt i kontortiden.

Nyt fordelene med et privat kontor til en lav pris. Du vil ha trygg tilgang til høyhastighetsinternett, administrativ støtte og kontormøbler, alt er klart umiddelbart!

Reservert coworking fra NOK 3,010/måned

Membership - Business Club fra NOK 2,110/måned

Privat kontor for 1-2-3-5-6 personer

Privat kontor for 10 personer fra 43,690/måned

Alt INKLUDERT kontorplasser omfatter:Posthåndtering, tilgang til administrativ support, kjøkken, alt av utstyr og rengjøring, businesslounge, tilgang til skriver, skanner og kopimaskin, kontormøbler, tilgang til møterom og internettilgang og WiFi i businessklasse.

Dette senteret har 24 Coworkingpult og 8 Møterom.

Velkommen til Spaces, din nye arbeidsplass. Her vil du møte engasjerte mennesker med store ambisjoner, nye ideer og voksende bedrifter. Spaces er en god blanding av mennesker som elsker det de driver med og dyktige baristaer som serverer så god kaffe at det kan kurere enhver idétørke.

Betingelser og vilkår: Et område på 50m2 som inkluderer et fellesrom i businessloungen i senteret med møbler av høy kvalitet og felles fasiliteter som kjøkken og resepsjon. Prisene er veiledende og avhengig av tilgjengelighet.

Mer informasjon:

https://www.spacesworks.com/nb/oslo/kvadraturen/?utm_source=NeNO&utm_medium=portal

Dokumenter