Fasiliteter

Aircondition Alarm Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Heis Kantine

Beskrivelse

Vis-à-vis hovedinngangen til Handelshøyskolen BI, midt i hjertet av Nydalen, ligger Gullhaugveien 1-3. Kontorbygget har glassatrie i 5 etasjer og ble oppført på vegne av Hjemmet Mortensen i 1996. Senere er det blitt oppgradert i flere omganger. Bygget er tegnet av LINK arkitektur, ett av Skandinavias ledende arkitektkontorer.

Lokalene ble totalrenoverte i 2013 og fremstår i dag som tidløse, moderne, attraktive og arealeffektive. Store vindusflater sikrer gode lysforhold og et godt arbeidsmiijø.

Lokalene er innredet med romslige cellekontorer og større team-rom/ åpent landskap. Totalt vil man kunne huse mellom 40-70 ansatte i lokalet.

Det er en felles moderne kantine i eiendomen med en hyggelig opparbeidet uteplass hvor lunsjen kan nytes på fine sommerdager.Lokalet tilpasses leietakers ønsker og behov.

Ta kontakt for mer informasjon eller ønske om å se og oppleve kontorene/eiendommen.

Adkomst

Nydalen stasjon er tilknyttet T-baneringen. Det betyr at du på få minutter kan komme deg til Ullevål, Majorstuen, Tøyen og Oslo sentrum. Buss 30, 37, 51 og 56 stopper også like ved. Fra Nydalen togstasjon kan du ta
Gjøvikbanen og toge til Nittedal, Hakadal, Grua og Gjøvik. Med sykkel kan du følge turstiene langs Akerselva, og langs med Ring 3 er det etablert et sykkelveinett som skal oppgraderes ytterligere i årene som kommer.

Beliggenhet

Nydalen er en spennende bydel i utvikling, med et urbant og levende preg, nærhet til sentrum samtidig som du har naturen rett utenfor vinduet. I dag har destinasjonen Nydalen vokst til å bli et av Oslos største forretningsområder med flere store etablerte norske og internasjonale bedrifter. Nydalen fremstår som en moderne bydel, og det er ca. 30.000 mennesker som jobber, bor og studerer her. Her finnes et utvalg av bedrifter innenfor mange ulike bransjer, herunder blant annet media, IT, og teknologi. Kjente bedrifter som er i Nydalen Nydalen er: Handelshøyskolen BI, Agresso, TV Norge, PST, Statnett, Get, Regus Kontorhotell, Telia, Radisson Blu, Riksteatret, Basefarm og Novartis.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 77
Bruksnr: 340