SPACES OSLO KVADRATUREN: ET STILFULLT STED Å JOBBE I KVADRATUREN-OMRÅDET

Spaces tilbyr ett kreativt, ambisiøst og energisk miljø. Her finner du kontorplassen som passer til din bedrift. Vi tilbyr private kontorer, fleksible løsninger og møterom etter dine behov.

Spaces Oslo Kvadraturen er lokalisert i kjernen av sentrum, i ett blomstrende distrikt med rask tilgang til alt hovedstaden har å tilby. Du befinner deg i hjertet av norsk business, like ved byens travleste butikker, kafeer, restauranter og Den Norske Opera. I tillegg er Oslo sentralstasjon, Oslo børs og vannkanten bare noen minutters gange unna.

Spaces Oslo Kvadraturen er den perfekte arbeidsplass med rikelig belysning, åpne rom og tilgang til både gårdsplassen og et imponerende atrium med god sosial atmosfære. Bygningens unike karakteristikk stammer fra rundt 1880-1890 og bygningens originalitet er opprettholdt fra bygningsårene.

Bygningen har siden blitt transformert til et moderne bygg hvor det er tatt i bruk den nyeste teknologien på markedet. Her finner du treningsrom, sykkelparkering, garderober og dusj. Til tross for de store endringene i nyere tid har bygningen opprettholdt den originale sjarmen fra bygningsårene.

Alt dette mens man likevel har opprettholdt de originale egenskapene fra bygningsårene.

Oslo Kvadraturen kan tilby sine besøkende en av de beste utsiktene over Oslo fra sin 350m2 store takterrasse. Terrassen er perfekt for tilstelninger, fester og samlinger i alle former og størrelser. Kom sammen i kafeen eller finn ditt fokus i et privat kontor.