Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

For Oxer Eiendom har vi fine lokaler til leie i Kabelgata 2.

Flott og meget profilert eiendom med sentral beliggenhet på Økern Næringspark, til leie. Eiendommen består av effektive og lyse kontorlokaler, med bred parkeringsdekning. Fellesarealene i bygget fremstår lyse og moderne.

Kontorlokalene er i 2. etasje og er på 711 kvm BTA. Lokalene kan leies enten "as is" eller kan tilpasses ny brukers ønsker og behov.

Bygget er på samlet 16.154 kvm BTA.

 

Adkomst

Eiendommen ligger sentralt på Økern Næringspark, med enkel adkomst både fra nordgående og sørgående retning.

Kabelgaten 2 ligger meget sentralt på Økern. Kommer man med bil er det enkelt å komme av og på fra hovedårene til eiendommen. Alt av offentlig kommmunikasjon ligger kun få minutters gange unna eiendommen. Av offentlig kommunikasjonsmidler finner man: Økern t-banestasjon (linje 5), buss /ekspressbusser / flybuss med hyppige avganger til hele Oslo og omegn. T-banen til sentrum tar kun drøye 10 minutter. Taxi holdeplass er også like ved. Videre er det etablert gang- og sykkelstier til store deler av Oslo.

Økern er i dag en bydel i stor utvikling og opprustning. Riksvei 150 (Ring 3) går gjennom området. Strekningen av Ring 3 mellom Ulven og Sinsenkrysset er lagt i tunnel.

En utbygging på omtrent 163.000 kvadratmeter planlegges i Økern bydel. Anslagsvis er en tredjedel tenkt å inngå i et nytt kjøpesenter fra Steen & Strøm, mens resten fordeles på badeland, kino, bolig og servering. Steen & Strøm uttaler at de håper på oppstart av prosjektet i overgangen 2017/2018, og at senteret planlegges åpnet allerede før jul i år 2020.

Standard

Kontorlokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon, bredbåndstilknytning og heis.

Det er egen kantine i bygget drevet av ISS.

Det er universell utforming.

Fjernvarme og isvannskjøling.

Cat 7 (kobber) - fiber v/ Telenor.

Sykkelparkering i garasjeanlegg.

Utvendig parkering.

Innhold

Kontorlokalet er lyst og effektivt - med store vinduer og usedvanlig god takhøyde - og ligger i 2. etasje. Arealet er på ca 672 kvm BTA. Lokalet består i dag for det meste av åpent landskap, men med noen cellekontorer og to større møterom/kursrom. Annen planløsning vil enkelt kunne tilpasses leietakers ønsker og behov. Det er egne toaletter inne i lokalet. 

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 301

Gårdsnr: 122

Bruksnr: 2