HEI! Ja, de beste private kontorene i byen til den beste prisen. Alt inkludert. Kom innom på en kopp kaffe, så forklarer vi resten! Klikk for mer informasjon.

Øk produktiviteten og reduser kostnadene nå ved å jobbe hos Regus! Besøk oss nå, det er utrolig enkelt!

Du vil få tilgang til et privat kontor for 3 eller 4 personer i det tidsrommet du
trenger det.

Suksess i næringslivet krever mange arbeidstimer, så bruk tiden din klokt og fokuser på det som er viktigst for bedriften din.

Nyt fordelene med et privat kontor til en lav pris. Du vil ha trygg tilgang til høyhastighetsinternett, administrativ støtte og kontormøbler, alt er klart umiddelbart!

Alt INKLUDERT kontorplasser omfatter:

Posthåndtering, tilgang til administrativ support, kjøkken, alt av utstyr og rengjøring, businesslounge, tilgang til skriver, skanner og kopimaskin, kontormøbler, tilgang til møterom og internettilgang og WiFi i businessklasse.

Vi har mer enn 10 sentre i Norge, med kontorer fra 5 m2 til 1000 m2 eller mer. Alle størrelser, alle budsjetter.

Regus er verdens største leverandør av fleksible kontorplasser og kan møte behovene til både store og små bedrifter. Vi betjener over 1 million kunder hver dag, og tilbyr praktiske, fullt utstyrte rom av høy kvalitet hvor folk kan jobbe – enten de trenger plassen i noen minutter, eller flere år.

Send en forespørsel nå!

Betingelser og vilkår:

Et område på 100 m2 som inkluderer et fellesrom i businessloungen i senteret med møbler av høy kvalitet og felles fasiliteter som kjøkken og resepsjon. Prisene er veiledende og avhengig av tilgjengelighet.

Mer informasjon:
https://www.regus.no/office-space/norway/oslo/oslo-karenslyst-all%C3%A9?utm_source=ne.no&utm_medium=portal