Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Med en meget sentral beliggenhet midt på Helsfyr byr det syv etasjer høye kontorbygget i Grenseveien 107 på særdeles gode profilerings- og eksponeringsmuligheter. Eiendommen er bygget i to trinn, hvorav det første byggetrinnet stod ferdig i 1997 og andre byggetrinn i 2000. Eiendommen fremstår som et moderne kontorbygg med god standard.

Parkering


Det kan tilbys parkeringsplasser utenfor bygget, eller i byggets garasjekjeller. Det er også mulighet for sykkelparkering.

Adkomst

Flybussen tar deg til Gardermoen på 35 minutter og har avgang fra Helsfyr hvert 20. minutt alle virkedager. Videre er det kun få minutters gange til Helsfyr T-banestasjon hvor du kan ta linje 1, 2, 3 og 4, samt Helsfyr busstasjon hvor linje 21, 28, 37, 66, 68, 76, 76X og regionsbusser til Nittedal og Romerike går.

Med bil er det enkel adkomst til eiendommen ved avkjørsel fra E6 eller Helsfyrkrysset. Det tar kun 5 minutter med bil til sentrum og 25 minutter til Gardermoen.

Beliggenhet

Helsfyr byr på et bredt utvalg av fasiliteter, med eksempelvis shopping på Fyrstikktorget og Bryn Senter, hotellovernatting, restauranter og et rikholdig tilbud innen trening, helse og velvære i nærheten. På Helsfyr er det et meget godt tilbud av offentlig kommunikasjon, noe som gjør Helsfyr til et svært attraktivt område for mange bedrifter.

Standard


Ventilasjon og oppvarming

Bygget har vannbåren varme som leveres til radiatorene, og balansert ventilasjon med kjøling som leverer 12 m3/m2/time til kontorene. Det er dimensjonert med 20 m3/m2/time i møterommene. Det er separat kjøling med kjølebafflere over hver kontorplass.


Tekniske installasjoner og sikkerhet

Bygget har skallsikring, og nøkkelkort benyttes for å få adgang til bygget samt hvert enkelt lokale. Eiendommen er brannovervåket med røykdetektorer og manuelle brannvarslere i trappeoppgangene. Data (Cat. 5) og tele ligger i kabelkanalene langs ytterveggene.

Innhold

Lokalene er delt inn i en kombinasjon av åpent landskap og cellekontorer, med tilhørende møterom og toaletter. Med gode vindusflater slipper mye dagslys inn, og lokalene fremstår som luftige og lyse med god ventilasjon og kjølig som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Pr. dags dato er følgende lokaler ledige (begge lokalene kan deles opp til mindre lokaler på ca. 400 kvm og oppover):

-       4. etasje, ca. 1.050 kvm BTA

-       5. etasje, ca. 1.350 kvm BTA

Fra årsskiftet vil det bli ledig lokaler i byggets 1. og 2. etasje. Disse benyttes i dag til undervisning og noe kontor, men egner seg også meget godt som showroom. Følgende arealer blir ledig:

-       1. etasje, ca. 1.079 kvm BTA (bakkeplan med egen inngang)

-       2. etasje, ca. 1.116 kvm BTA

Bygget har egen kantine som driftes av gårdeier og holdes åpent alle hverdager fra kl. 11.00 til kl. 13.00. I samme etasje som kantinen befinner det seg et felles møterom som kan disponeres av leietaker etter avtale. Det vil være mulig å få servert lunsj på møterommet.

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 301

Gårdsnr: 130

Bruksnr: 128