Beliggenhet

Meget sentralt og rolig beliggende på St. Olavs plass. Kun få minutters gange til Nationaltheatret og Karl Johans gate. Serveringssteder, postkontor og de fleste servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Glimrende for mange forskjellige type virksomheter.

Beskrivelse

St. Olavsplass 3 er en seksjonert næringseiendom over 7 etasjer med handel/servering på gateplan og kontorlokaler i de øvrige etasjene. Eiendommen har representativt inngangsparti med heis.
Lokalet ligger vegg i vegg med Reiseklinikken.

Adkomst

St. Olavs plass har enkel adkomst med bil fra Ring 1. Lokalet har trapp og heisadkomst.

Standard

Flott eiendom med god standard på fellesarealene.
Lokalet er oppusset med nytt gulv, nymalte vegger og himling. Det er i tillegg satt inn nytt kjøkken, samt utvendig solskjerming.
Lokalet har radiatorer/sentralfyr som er inkludert i felleskostnadene.

Innehold

Lokalet ligger i 4. etasje med utsikt over
St. Olavs plass.
Rom 1: Rommet er nylig oppusset med isolasjonsdør (35 DB) og glassvegg (isolert) og er på ca. 14m2. Stille rom og gode lysforhold med 3 vinduer. Leien vil inkludere strøm og fellesutgifter. Dersom dere er f.eks. 2 eller 3 behandlere er det fullt mulig, dvs. at en har kontrakt og den/de andre på fremleie.
Rom 2: Ledig fra 15.mars 2018. Ca. 10 kvadratmeter nyoppusset med mye lys, syd- vestvendt. Kan deles av 2 terapeuter el.l.

* Stort fellesareal med god plass til ventende pasienter / kunder. * Eget WC og kjøkken for personalet
De ledige lokalene ligger i fellesskap med St. Olavsklinikken som består av 2 fysioterapeuter. Positivt med noen innen helse, men absolutt åpent for andre bransjer også.

Diverse
Bygget huser et stort antall selskaper, blant annet Reiseklinikken, Kiwi, Touch Technology, Infostrada, Spotify Norway, en rekke advokatfirmaer og arkitekter med flere.