Beskrivelse

» Beliggende på Stortovet midt i Oslo Sentrum

» 5 min gangavstand til Oslo S og Jernbanetorget

» Buss, trikk og taxi rett utenfor inngangsdøren

» Sykkelparkering, garderobe og dusj

» Flott ny personalrestaurant

» Effektive og hyggelige lokaler med flott utsikt over byens tak


Kontorene i historiske Glasmagasinet er i dag base for ulike bedrifter innenfor media/reklame, IT, telekommunikasjon, offentlig forvaltning, frivillige organisasjoner og showroom.
Glasmagasinet har alle de felles tekniske anlegg og tjenester et moderne bygg bør inneholde. Her har du alt du trenger i eget hus, og kort vei til dine kontakter og kunder. I bygget er det en nyåpnet kantine med helt nye møbler og flere sosiale soner med nye møbler i fellesareal. Illums flytter inn i kjøpesenteravdelingen høsten 2017. Et historisk, men moderne bygg med stort potensial.

Kontorfellesskap 11-33 kvm

Det ledige lokalet i 7. etg er et moderne, lyst og hyggelig nyetablert kontorfellesskap. Leietakerne er velkommen til å benytte seg av det flotte glassatriet som alternativ arbeidsplass. Man kan også benytte seg av den nye moderne kantinen, samt sykkelparkering og garderober nede.

Mulighet for å leie lager.

Adkomst

Kontorlokalene har egen inngang, atskilt fra kjøpesenteret. Bygget har parkeringsplasser for utleie i kjelleren, sykkelparkering med nye delikate garderober. Trikkeholdeplass rett utenfor døren, og 4-5 min gangavstand til Oslo S.

Beliggenhet

Midt i hjertet av Oslo finner du koselige kontorlokaler med fine fellesarealer i et bygg som er en del av byens historie. Nærmeste nabo til Oslo Domkirke og Stortorvet. Trikk, buss og T-bane i umiddelbar nærhet, 5 min gange fra Oslo S. Kort avstand til Regjeringskvartalet, Stortinget og Tinghuset. Alt av butikker og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Eiendommens sentrale beliggenhet gjør den attraktiv for alle virksomheter som ønsker å være lett tilgjengelig, for både ansatte og besøkende.

Innhold

Lokalene vil bli tilpasset de nye leietakerne og er på totalt 318 kvm BTA, lyse og trivelige lokaler. Det er mulig med 8 cellekontor eller evnt noe større teamplasser. Fra 11 kvm BTA.

I lokalet er det tekjøkken, stort møterom og et par sosiale soner. Det vil bli kjøpt inn helt nytt møblement og folie, samt noe utsmykking.

Alt inkludert i leien. Leie pr. mnd. Rom 1- 6600.- Rom 2- 6600.- Rom 3- 6600.- Rom 4- 6900.- Rom 5- 6900.- Rom 6- 12000.- Rom 7- 6500.- Rom 8- 12000.-