HEI! FRA 990 kr/måneden. Ja, den mest fleksible kontorplass-løsningen i byen til den beste prisen. Alt inkludert. Kom innom på en kopp kaffe, så forklarer vi resten. Klikk for mer informasjon!

Regus gir deg muligheten til å utvide ditt profesjonelle nettverk og samtidig redusere kostnadene og øke produktiviteten. Businessworld-medlemskapet gir deg tilgang til alle våre coworking kontorplasser over hele verden på de beste adressene, og gir deg muligheten til å jobbe fleksibelt i kontortiden.

Alt INKLUDERT kontorplasser omfatter:

Posthåndtering, tilgang til administrativ support, kjøkken, alt av utstyr og rengjøring, businesslounge, tilgang til skriver, skanner og kopimaskin, kontormøbler, tilgang til møterom og internettilgang og WiFi i businessklasse.

Vi har mer enn 10 sentre i Norge, med kontorer fra 5 m2 til 1000 m2 eller mer. Alle størrelser, alle budsjetter.

Regus er verdens største leverandør av fleksibel kontorplass og kan møte behovene til både store og små bedrifter. Vi betjener over 1 million kunder hver dag, og tilbyr praktiske, fullt utstyrte kontorplasser av høy kvalitet hvor folk kan jobbe – enten de trenger plassen i noen minutter, eller flere år.

Send en forespørsel nå!

Betingelser og vilkår:

Et område på 50 m2 som inkluderer et fellesrom i businessloungen i senteret med møbler av høy kvalitet og felles fasiliteter som kjøkken og resepsjon. Prisene er veiledende og avhengig av tilgjengelighet.

Mer informasjon:
https://www.regus.no/membership?utm_source=ne.no&utm_medium=portal