Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass

Beskrivelse

620 m2 Butikk / kontor med lager i under etg.

Flott beliggenhet med mye hverdagstrafikk til området. Her ligger det til rette for ny butikk med flott fasade mot Fekjan. Stor aktivitet og handelsvirksomhet med Rema 1000, Nesbru legesenter, Apotek, Frisør, treningssenter, Fysioterapi, kiropraktorsenter, tannleger og flere bedrifter innen helse. Kort vei til Holmenssenteret med et stort utvalg av butikker. Maxbo er også en del av Holmensenteret og Plantasjen er noen hundre meter ned i veien.

Riktig leietaker kan være med å påvirke lokalenes utforming og fasade. Lokalet ligger på bakeplan i umiddelbar nærhet til parkering. 2 inngang er til lokalet. God eksponering mot parkering og Fekjanveien.

Tilbud og visning

Ta kontakt med Jarle Alværn på 92 20 66 62 el. 67 11 57 11 eller Cato Ender på 90 68 71 47 for ytterligere informasjon.

Adkomst

Se kart.

Fra Oslo. Ta av ved Billingstadsletta v/ Ikea.

Fra Asker. Ta av ved Holmen

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i østre del av Asker kort vei fra grensen til Bærum, et sted som ligger geografisk gunstig til mht. tilreisende som kommer fra Drammen, Asker, Slemmestad, Sandvika, Bærum, Lysaker og Oslo.Kort vei til av og påkjørsel E-18.

Eiendommen har god offentlig kommunikasjon, bla. med et utall bussforbindelser (enkelte ruter har expressbuss) til Oslo,Lysaker, Høvik,Sandvika, Billingstadsletta, Asker, Slemmestad og Drammen. Nærmeste togstasjon er Billingstad. Flytoget stopper i Sandvika, ca 8-9 minutters biltur unna. I tillegg er det taxiholdeplass rett ved eiendommen.