– Når vi vurderer prosjekter, er vi alltid opptatt av hvordan det vil utvikle området i positiv retning, sier Erik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eiendom, og trekker frem Verket i Moss.

– Et godt eksempel i så måte er det vi gjør i prosjektet Verket i Moss, der vi blant annet utvikler CoWorkingSpace (CWi) i de gamle industrihallene til M. Peterson & Søn. Dette området står nå overfor en total transformasjon og skal bli til en blomstrende bydel med over 3.000 leiligheter, en kilometer strandpromenade, næringsvirksomhet, høyskole, idrettshall og alt du ellers trenger for et godt, urbant liv, innen 2038, sier han.

 Bygger for fremtidens mennesker

Verket i Moss er også et eksempel på en filosofi som har gjort Höegh Eiendom til en utfordrer i norsk byutvikling.

– Vi ønsker å ha en rolle i fremtidens byrom og er allerede godt i gang i både Oslo, Ski og Moss. HasleLinje er et godt eksempel på dette, der vi sammen med andre aktører forandrer og fornyer byen for morgendagens mennesker. Samtidig som vi lager ny, moderne infrastruktur, tar vi vare på områdets historiske egenart og skaper dermed et levende og godt miljø for både bedrifter og beboere, sier han.