– Wagamama er en internasjonalt anerkjent asiatisk restaurantkjede som vi tror kommer til å bli meget populær. At de velger å åpne Norges første restaurant hos oss, er vi veldig fornøyd med, sier Per-Rune Lunderby, kommersiell sjef i Avinor.

For nordmenn som ikke er kjent med Wagamama, er dette et globalt varemerke med over 150 restauranter i 18 land. Norge blir nå nummer 19 og administrerende direktør for HMSHost-Umoe F&B Company, Per Christensen, tror dette blir en stor suksess blant norske reisende.

– Både norske og internasjonale reisende vil kjenne igjen Wagamama fra andre land. Dette er en meget populær kjede som vi virkelig har stor tro på at skal kunne begeistre og engasjere matglade reisende på Norges hovedflyplass, sier han.

Totalt kan Norges hovedflyplass nå by på 37 spisesteder med stor variasjon i tilbudet.

Burger King til ankomsthallen

Ved siden av Wagamama har også Burger King åpnet dørene på Oslo lufthavn. Oslo lufthavns kommersielle sjef er godt fornøyd med at alle de nye spisestedene har åpnet før sommeren og tror de reisende vil bli svært fornøyde.

– Denne Food courten er med på å gjøre det allerede gode mattilbudet på Oslo lufthavn enda bedre. Med trioen Wagamama, Burger King og nyoppussede La Baguette har vi fått en sammensetning av spisesteder vi er veldig stolte av, sier Lunderby.