For to år siden skrev NæringsEiendom om Norwegian Propertys blytunge situasjon i Stavanger. Selskapet var ikke godt kjent som et utleier hos bedrifter i byen, og ledigheten var skyhøy. Roar Øglænd, som har ansvaret for utleiearbeidet i Stavanger, fortalte at hovedprioriteten var å få leid ut Badehusgata 33-39. Eiendommen hadde tidligere vært et enbrukerbygg for Aker Solutions før det ble totalrehabilitert, og har et samlet areal på 21 100 kvadratmeter, hvorav kontorarealet utgjør 18 900 kvadratmeter.

Nå begynner eiendommen å fylles opp. Ifølge den seneste kvartalsrapporten til Norwegian Property signerte Stavanger kommune med Helsehuset nylig en leiekontrakt på 1093 kvadratmeter. Før det ble det tegnet en leiekontrakt på 2023 kvadratmeter for Faroe Petroleum i bygget.

Nå melder Norwegian Property at Badehusgaten 33-39 har en utleiegrad på rundt 70 prosent, når man tar hensyn til leiekontrakter som skal begynne i tiden fremover.

Rebranding

Eiendommen er blitt rebrandet til Svanketorget, og Norwegian Property jobber hardt sammen med gårdeiere i området for å skape levende omgivelser rundt eiendommen. Målet er å ta ut potensialet som ligger i Østre bydel i Stavanger, med tilgang til sjøen.

Området er blitt sett på som noe røft, og det jobbes derfor med å skape mer trygghet på kveldstid, blant annet ved belysning og ved å få mer liv til bydelen.

 

 

Det tegnes leiekontrakter i Badehusgaten 33-39.