Nå huser Mesh både Tordenskioldsgate 3 og 2, sistnevnte er innovasjonshubens nyeste tilskudd. 9 etasjer med kontor, lounge, møterom og arbeidsplasser, i moderne lokaler.

Karl Kristian Wickstrøm, operativ leder og partner i Mesh er svært fornøyd med interessen, og forteller at det kun er tre mindre kontorer igjen, som han regner med å få utleid snart. Det betyr likevel ikke at det er helt fullt, de har fortsatt plass til såkalte fleximedlemmer. Det vil si at du er en del av innovasjonsmiljøet og kan jobbe i loungeområdet.

– Vi er veldig glad for at vi fikk muligheten til å utvide, og beliggenheten med naboeiendommen kunne ikke vært bedre, sier han fornøyd.

Tordenskioldsgate 2 har gjennomgått en oppussing og bygget fremstår moderne med sjel, og har fått et betydelig løft. Designet er unikt, personlig og profesjonelt – det er imponerendedet de har fått til uten hjelp av interiørdesigner.

I førsteetasje, ut mot gaten ønskes du velkommen av loungen som gir en cafefølelse der man kan jobbe eller ha mindre møter.

– Vi har mange fleximedlemmer som ønsker å være tilknyttet oss og vårt nettverk. De har gjerne en interesse for de innovasjonsbedriftene som sitter hos oss, og ønsker å få hjelp til å kobles på de riktige menneskene. Med dette medlemskapet kan de treffes i loungen for å bli kjent med medlemmene her, ja kjenne på innovasjonen og bli inspirert, sier Wickstrøm.

Han opplever også at mange bedrifter som sitter utenfor byen ønsker å ha en tilknytning til sentrum, slik at det er enklere å holde møter.

Mange muligheter

Oppover i etasjene ligger kontor, møterom, og ulike sosiale soner. De har også et «Free seating» område for medlemmer uten kontor.

Tordenskioldsgate 2 skiller seg fra nummer 3, blant annet ved å ha et mer «corporate» utrykk og medlemmene ser ut til å være noe eldre.

– Vi har nok fått flere «suite og tie-medlemmer», som enten ønsker å investere i virksomheter her eller ha en tilknytting til miljøet. Dette konseptet passer nok bedre til det, sier Wickstrøm.

De fleste medlemmene er fortsatt oppstartsbedrifter, og mange av dem satser digitalt.

– Det er også en del internasjonale startups som skal ekspanderer, og er på vei inn i Norge. Da er dette et fint sted å starte. De fleste kjenner til coworkingkonseptet og vet hvordan det fungerer, derfor er det mye enklere for dem å tegne et medlemskap her enn å begynne å leie et kontor – her er de klare til å jobbe fra dag 1, påpeker Wickstrøm.

Mesh har også utvidet med nye lokasjoner i København gjennom sammenslåingen med danske med Founders House og Startup Village.

– Ambisjonen er å bli en nordisk aktør. Nå har vi tatt det første skrittet med å fylle et stort kontorbygg, og om 3-4 år håper vi å ha kontorer i hele Norden og koble alle oppstartsmiljøene i fysisk og digitalt, avslutter han.